CORONAVIRUS

Descoperire EXPLOZIVĂ în Parcul Crâng

„Goana după tezaure” a unui buzoian a scos la iveală un adevărat arsenal de luptă. Bărbatul, care seUntitled plimba pe o alee din Crâng având asupra sa un detector de metale, a descoperit nu mai puțin de 9 proiectile rămase neexplodate.
Totul s-a petrecut în weekend, atunci când detectorul buzoianului a indicat metal pe o alee mărginașă a Parcului Crâng. Nu mică i-a fost mirarea acestuia când, îndepărtând un strat de pământ, a descoperit mai multe proiectile de artilerie.
O echipă de pirotehniști de la ISU Buzău s-a deplasat la fața locului pentru ridicarea, transportarea și distrugerea controlată a celor 9 proiectile de calibrul 45 mm. Cercetând cu atenție înprejurimile, pirotehniștii nu au găsit și alte elemente de muniție.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. tare de tot fraza cu cercetatul imprejurimilor si nu au mai gasit nimic…cu ce au cautat cu ochiul liber :))) nici nu exista detector de metale…singurii din buzau care au sunt cei de la eod maracineni!!!

  2. Pai daca omul a chemat iSU doar nu a trimis detectorul acasa si atunci normal ca cu ajutorul detectoristului amator au cercetat zona….si oricum au si cei de la ISU un mic detector de metale ca doar nu cauta cu tarnacopul bombe….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button