SocialȘtirile zilei

DESTIN NEMILOS | Un buzoian are nevoie de ajutorul semenilor!

Mobilizare pe Facebook pentru ajutorarea unui buzoian în vârstă de 36 de ani, aflat în stare gravă la spital după ce a fost victima unui accident produs în Anglia.

Dumitru Laie Săndel plecase la muncă în străinătate pentru un trai mai bun. Într-o zi, când se întorcea de la lucru, o mașină l-a izbit în plin chiar în momentul în care acesta încerca să traverseze. A avut norocul să fie tratat de urgență de medicii unui spital englez, care l-au scos stabilizat și, ulterior, l-au trimis în țară.

Starea lui Săndel nu este însă nici pe departe una bună. În urma accidentului, el a suferit un traumatism craniocerebral grav, multiple contuzii hemoragice în ambele emisfere cerebrale, multiple fracturi craniene si la nivelul masivului facial, fractură de coasta, traheostomie, gastrostomie, afazie, hemiplagie stângă, fiind necooperant, în stare vegetativă.

A fost adus în țară la spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni cu ajutorul sectiei de neurochirurgie a spitalului King`s College din Londra, prin Consulatul României din Londra.

În acest moment, Săndel se afla sub tratament ce va fi administrat pe o perioadă nedeterminata, având nevoie de îngrijire permanentă (pat special cu aparate medicale, carucior handicap, consumabile plus tratamentul care este foarte costisitor (~800-1000 ron/7 zile).

Familia, rudele și prietenii au inițiat campanie de strângere de fonduri pentru a-i face bărbatului viața mai ușoară. Șansele ca Săndel să se recupereze sunt mici, însă familia nu și-a pierdut speranța.

Puteți dona direct în strîngerea de fonduri sau în contul deschis pe numele fratelui, Dumitru Cristinel
RO21BRDE100SV62035501000

Telefon Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” – 021 334 3025

*** Puteți ajuta și distribuind această postare, dar totuși, nu uitați că orice sumă pentru tratamentul lui contează!”, au scris pe Facebook reprezentanții Asociației „Împreună pentru buzoieni”.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close