Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

DEZASTRU, în trei licee din Buzău!

Pentru unii absolvenți, Bacalaureatul a fost doar o etapă a devenirii lor, însă pentru alții s-a dovedit un obstacol de netrecut. La Liceul Tehnologic „Victor Frunză” din Râmnicu Sărat, niciun elev nu a reușit să ia bacalaureatul.

În sesiunea din acest an, la bacalaureat s-au înscris 54 de elevi absolvenți ai liceului râmnicean s-au înscris . Când s-a tras linie, reprezentanții școlii au constatat că niciunul din cei 54 de elevi nu a reușit să promovee examenul maturității.

Dintre aceștia, nouă elevi nu s-au prezentat la probele bacalaureatului, iar un candidat a fost eliminat din examen.

Rată de promovare zero s-a înregistrat și la Liceul Tehnologic din comuna Lopătari, acolo unde toți cei patru candidați înscriși la bacalaureat au fost respinși.

Aceeași contraperformanță s-a înregistrat și la Liceul Tehnologic Rușețu: cinci elevi înscriși, cinci respinși.

Rezultate slabe s-au înregistrat și la alte licee din județ. De pildă, la Liceul Tehnologic Agricol din Smeeni, doar 4 din 15 elevi au promovat, iar la „Dimitrie Filipescu”, doar 4 din 23 de elevi înscriși. La Vernești a luat bacul doar un elev din cei opt înscriși, la Berca au promovat 14 elevi din totalul de 26, iar la Liceul Tehnic din Buzău, 22 din 105 (3 neprezentați).

Rezultate dezamăgitoare au fost și la Liceul Tehnologic Pătârlagele. Aici, doar un elev din cei șase înscriși au promovat.  La Beceni au promovat doar cinci elevi din cei 17, iar la Liceul Agricol „Dr. Constantin Angelescu” Buzău, 13 elevi din 93 au promovat bacalaureatul (8 neprezentați).

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Pai nu asta se vrea?! Cat mai prosti și mai creduli…uitați-vă la TV și înghițiți toată mizeria ce v-o spunem. Nu gândiți !!! . Exact ca și presa ”copy paste”, jurnaliști de investigație 0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: