Știrile zilei

DEZNODĂMÂNT. Alex a fost găsit

Știai că avem un grup dedicat noutăților din județul Buzău? Click AICI pentru a te înscrie!


Poliția a reușit să dea de urma tânărului de 20 de ani, dispărut de acasă în urmă cu o săptămână. Alex Roberto Băbuș a fost depistat, cu ajutorul INTERPOL, în Marea Britanie, în timp ce încerca să își găsească un loc de muncă.

Deși a refuzat să stea de vorbă cu părinții, găsirea sa este o ușurare pentru familia pusă pe jar de aproape șapte zile. Joia trecută, Alex a picat examenul pentru obținerea permisului auto, moment în care și-a închis telefonul și a dispărut.

Ultima dată, el fusese văzut sâmbătă, la un mall din Bacău. Acolo și-ar fi uitat un rucsac plin cu documente, printre care și dosarul de înscriere la examenul pentru permis.

Ieri, polițiștii buzoieni au anunțat familia lui Alex despre găsirea tânărului. Părinților le-a fost furnizată și o adresă la care ar locui băiatul, iar acum aceștia speră să refacă legătura cu fiul lor.

Se pare că Alex a fost foarte mâhnit de faptul că părinții săi au decis să se despartă, acum câțiva ani. În 2017, el plecase în Germania pentru a locui alături de tatăl său.

Deși a fost dat dispărut,  Alex este major și liber să aleagă dacă vrea să vorbească sau nu cu rudele sale. Părinții speră totuși ca tânărul să depășească momentul greu prin care trece și să accepte să discut cu ei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button