Știrile zilei

DEZNODĂMÂNT. Ce s-a întâmplat cu Marian, bărbatul dispărut de acasă

Cazul dispariției lui Marian Voicilă a sensibilizat opinia publică. Aproape 30.000 de buzoieni au citit materialul prezentat, la începutul acestei săptămâni, de „Reporter Buzoian”, mobilizarea pentru găsirea sa fiind impresionantă.

Cititorii au distribuit, au comentat și au încercat să contribuie la găsirea bărbatului, care ar fi plecat de la domiciliu în mod voluntar, după o ceartă cu fratele său. Rămas fără părinți de la o vârstă fragedă, Marian a început să vândă lapte și brânză din microferma rudelor în municipiul Buzău.

După două nopți petrecute pe stradă, Marian a fost depistat de un echipaj al Poliției Locale Buzău în zona Unirii Nord. Polițiștii aveau informații despre locurile pe care le frecventa bărbatul, iar în cursul zilei de ieri, aceștia au reușit să îl găsească.

După ce a fost condus la secție, Marian a fost predat teafăr familiei sale.

Din păcate, mulți dintre urmăritorii site-ului au dovedit, încă o dată, cât de mult își prețuiesc semenii și, mai cu seamă, pe cei năpăstuiți și sărmani. Pentru unii dintre cei care au curajul să își spună sieși „oameni”, dispariția lui Marian a fost un prilej să se amuze, iar prezentarea cazului în media buzoiană a stârnit hohote de râs.

Ca de obicei, concluziile vă aparțin.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close