Știrile zilei

DEZNODĂMÂNT în cazul fetei dispărute!

UPDATE: După două zile în care și-a pus părinții pe jar, lipsind de acasă, Gabriela Tatiana Dedu s-a întors în această după-amiază la domiciliu. Teafără, fata le-ar fi spus părinților că a fost la un prieten în București, însă există voci care susțin că au văzut-o, ieri și alaltăieri, în diferite zone din municipiul Buzău. Ea și-a motivat gestul spunând că a fost afectată de scandalul de la școală, acolo unde a fost acuzată de furtul unui telefon mobil.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

O elevă în vârstă de 14 ani a fost dată în urmărire generală după ce a dispărut fără urmă în dimineața zilei de ieri. Minora se numește DEDU GABRIELA TATIANA și a plecat de la domiciliul bunicului ei joi, în jurul orei 08:00, motivând că merge să cumpere ceva de la magazin. Apropiații o știu ca pe un copil care nu a creat probleme.

Gabriela Tatiana Dedu locuiește în Dâmbroca și este elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială nr. 7 din municipiul Buzău. În fiecare dimineață, mama sau fratele acesteia o aduc cu mașina până la domiciliul bunicului său, care locuiește în cartierul Dorobanți.

Ieri dimineață, la scurt timp după ce a ajuns la apartamentul bunicului, fata a cerut voie să meargă până la un magazin din zonă. A fost ultima dată când adolescenta a fost văzută de un membru al familiei, aceasta dispărând fără urmă.

Gabriela a dispărut în zona Dorobanți I. Polițiștii au dat-o în urmărire națională.

Când a realizat că fata nu se întoarce, bunicul său i-a alertat pe părinții care, de atunci, o caută fără încetare. Gabriela nu a mers ieri la școală și nicio persoană din anturajul ei nu pare să știe unde s-ar putea afla fata.

Părinții sunt disperați și pun totul pe seama unui conflict pe care l-au avut cu fiica lor zilele trecute. Mai exact, la mijlocul săptămânii, ei i-au reproșat fetei că ar fi sustras un telefon mobil de la un coleg de clasă. Pusă la zid și de către profesori și colegii de clasă, Gabriela a încercat să se scuze, spunând că totul a fost o glumă. Umilința îndurată pare să fi fost însă prea greu de suportat.

Cunoscuții s-au mobilizat pe Facebook și au distribuit fotografia fetei, în speranța că cineva o va recunoaște și va putea furniza informații despre ea.

Polițiștii au înregistrat dispariția fetei, iar la momentul de față au fost demarate toate procedurile pentru găsirea ei. Oamenii legii nu exclud varianta ca minora să se afle la un prieten, însă vor să se asigure că va fi găsită în siguranță.

Adolescenta are 1,60 m. înălțime, aproximativ 65 kg., constituție robustă, ochi albaștri, faţă ovală, păr blond. La data dispariţiei purta o pereche de blugi negri cu dungi galbene în lateral, o vestă de culoare neagră și teniși negri .

Persoanele care o recunosc sau care pot oferi detalii despre adolescentă, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 Comments

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */