Știrile zilei

DEZNODĂMÂNT: S-a aflat ce s-a întâmplat cu Niculaie, zis „Văluș”

Deznodământ, în cazul tânărului din Lopătari, judeţul Buzău, care a fost dat disparut în Italia, unde se afla la muncă.

Disperată că timp de trei luni nu a dat niciun semn de viaţă, sora lui Niculaie Podaru a apelat la ajutorul comunităţii româneşti din Italia pentru a fi ajutată să-l găsească.

„Văluș, frățiorul meu cu suflet mare și bun, asa te alintam noi pentru ca erai cel mai mic dintre noi, cel de-al zecelea frate. Frățiorul meu, s-au împlinit trei luni de când nu mai știm nimic de tine. De ce oare nu dai nici un semn de viață, de ce nu răspunde nimeni la numărul tău de telefon? Cine oare are telefonul tău? De ce îl deschide din când în când și nu răspunde?”, este mesajul înduioșător al Lucicăi, sora bărbatului.

Originar din comuna Lopătari, judeţul Buzău, Niculaie Podaru, zis Valuş, nu este însurat şi nu are copii.  El a plecat în Italia în urmă cu un an şi şapte luni pentru a lucra la o fabrică de geamantane fără să spună niciodată rudelor sale în ce localitate a plecat, unde lucra exact sau cu cine a plecat, deşi ţineau legătura foarte des.

„Nu răspunde la telefon de 3 luni, mama e disperată, a mai pierdut cel de-al treilea băiat acum cinci ani. Noi eram 10 fraţi: 5 fete şi 5 băieţi dintre care am rămas 2 băieţi şi 5 fete”, a declarat sora lui Niculaie pentru rotalianul.ro, în urmă cu o săptămână.

Bărbatul şi-a sunat sora, marţi, şi i-a explicat de ce nu a răspuns la telefon. El a povestit ca un necunoscut i-a furat telefonul mobil, actele şi banii. În toată această perioadă, a declarat Niculaie, nu a mai putut lua legătura cu nimeni, până pe 21 ianuarie, când şi-a cumpărat telefon.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button