PoliticăȘtirile zilei

Dezvăluiri despre implicarea președintelui PSD Buzău în ajutorarea sinistraților de la Siriu | Romeo Lungu: „La numai 30 de minute a luat legătura cu Raed Arafat”

Secretarul executiv al PSD, Buzău, deputatul Romeo Lungu, a dezvăluit implicarea liderului social-democrat buzoian, Lucian Romașcanu, în găsirea unei soluții pentru rezolvarea temporară a situației sinistraților din Siriu. Reamintim că, în urmă cu două zile, cincisprezece persoane au rămas fără acoperiș deasupra capului după ce un incendiu devastator le-a mistuit locuințele.

Potrivit unei postări a deputatului buzoian Romeo Lungu, la scurt timp după ce a aflat de calamitate, președintele PSD Buzău, Lucian Romșcanu, a luat legătura imediat cu secretarul de stat Raed Arafat. În acest fel,

În urma incendiului din satul Mușcelușa, comuna Siriu, în care șase familii și-au pierdut casele, la solicitarea primarului Constantin Dragoș Voicu și a mea, domnul ministru Lucian N. Romascanu, președintele #PSDBuzău, 𝗮 𝗿𝗲𝘂𝘀̦𝗶𝘁 𝘀𝗮̆ 𝗴𝗮̆𝘀𝗲𝗮𝘀𝗰𝗮̆ 𝗿𝗮𝗽𝗶𝗱 𝗼 𝘀𝗼𝗹𝘂𝘁̦𝗶𝗲 𝗹𝗮 𝗻𝗶𝘃𝗲𝗹 𝗻𝗮𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹.

⏩ La numai 30 de minute de când a aflat despre necazul care s-a abătut asupra celor șase familii, domnul Romașcanu a reușit să ia legătura cu 𝗦𝗲𝗰𝗿𝗲𝘁𝗮𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗦𝘁𝗮𝘁 𝗥𝗮𝗲𝗱 𝗔𝗿𝗮𝗳𝗮𝘁 și a obținut de la acesta 🔏 𝗰𝗼𝗻𝗳𝗶𝗿𝗺𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗰𝗮̆ 𝘃𝗮 𝘁𝗿𝗶𝗺𝗶𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝘂𝗿𝗴𝗲𝗻𝘁̦𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝗶𝗿𝗶𝘂 𝟭𝟮 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁̦𝗶𝗶 𝘂𝘀̦𝗼𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗲𝗹𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗺𝗼𝗱𝘂𝗹𝗮𝘁𝗲, dotate cu aeroterme, pături, saltele, perne și lenjerii de pat pentru ca oamenii să nu sufere și mai mult, acum în prag de iarnă.

⭕ În urma demersurilor întreprinse încă de aseară și a solicitărilor CLSU Siriu și CJSU Buzău astăzi s-a dat 𝗛𝗼𝘁𝗮̆𝗿𝗮̂𝗿𝗲𝗮 𝗖𝗡𝗦𝗨 𝗻𝗿. 𝟰𝟰/𝟭𝟴.𝟭𝟬.𝟮𝟬𝟮𝟮 pentru scoaterea din rezervele de stat a unor construcții modulare pentru a fi puse la dispoziția familiilor afectate din Buzău. O dovadă în plus că, de fiecare dată, 𝗻𝗲 𝗽𝘂𝘁𝗲𝗺 𝗯𝗮𝘇𝗮 𝗽𝗲 #𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗮𝗣𝗦𝗗 pentru orice problemă din comunitatea noastră‼️”, a scris deputatul Romeo Lungu pe pagina sa de Facebook.

One Comment

  1. Ma bucur sa aud si niste vesti pozitive, pentru ca, se pare ca avem prea multe negative. Foarte bine actionat si vreau sa felicit pe cei care s-au implicat sa rezolve acest incident.
    P.S. Doresc sa stiu care este cea mai frumoasa comuna din Buzau, pentru ca as dori sa ma mut in acest judet, fiind locul natal al mamei mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button