Administrație

Diana Pavel părăsește Primăria

Începând de astăzi, secretarul municipiului Buzău, Diana Pavel, părăsește Palatul Comunal și se întoarce la Prefectură, acolo de unde a plecat și unde astăzi este  nevoie mare de juriști. Constantin Toma rămâne astfel fără omul care pune viza de legalitate pe zeci de documente importante pentru oraș.

Diana Pavel-Țărigrădeanu este considerată un jurist cu experiență, după ce a activat timp îndelungat în Prefectura Buzău. La scurt timp de la instalarea la Casa Albă a Aureliei Mitrea, Diana Pavel-Țărigrădeanu a fost detașată tocmai la Primăria Pardoși, de unde a reușit să se transfere la Primăria municipiului Buzău.

Astăzi, ea s-a întors la Prefectura condusă de interimarul Sorin Gheorghe, urmând ca, până mâine dimieață, la Primărie să fie numit un nou secretar, cu delegație, până la organizarea de concurs.

Situația nu este una roz nici pentru Primăria lui Constantin Toma. În acest moment, în instituție mai există doar șase juriști, dintre care doi vor urmează să plece și ei.

Diana Pavel este cel de-al treilea secretar care părăsește secretariatul municipiului în ultimele șase luni, după predecesorii George Sava și Bogdan Barbu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button