Știrile zilei

Dimineață DE COȘMAR, pentru șoferul unei mașini de transport medicamente

Un incident neobișnuit, dar deosebit de periculos, s-a produs în zorii acestei zile pe drumul european E85, în zona localității Căldărușanca. Șoferul unei dube aparținând unei companii farmaceutice s-a trezit cu o butelie sub roți, existând permanent pericolul unei explozii.

  • Dar cum s-a întâmplat totul?

Azi-dimineață, în jurul orei 05:00, șoferul despre care vorbeam efectua un transport de medicamente de la București către nordul Moldovei. La un moment dat, în localitatea Căldărușanca, din sens opus s-a apropiat cu viteză un camion încărcat cu butelii.

Într-un moment fatidic, una dintre butelii s-a desprins din bena camionului și a zburat chiar în fața dubei pline cu medicamente. Numai norocul a făcut ca recipientul plin cu GPL să ajungă sub roți, și nu în parbrizul dubei.

Butelia ajunsă sub roțile dubei a blocat puntea din față a autoutilitarei. Întrucât recipientul cu gaz s-a fisurat, la locul accidentului s-au deplasat salvatorii de la Detașamentului de Pompieri Urziceni cu o autospecială de stins incendii și o ambulanță SMURD.

Pompierii au acționat pentru asigurarea vehiculului, extragerea  buteliei de sub caroserie și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor până la evacuarea totală a gazului inflamabil. Din fericire, șoferul autoutilitarei nu a suferit vătămări.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button