CORONAVIRUS

Din autobuz, direct în ambulanță / Pățania unei pasagere Transbus

O buzoiancă de 65 de ani a văzut moartea cu ochii, marți, după ce a fost implicată într-un accident în autobuzul în care se urcase. Șoferul a frânat bursc, pentru a evita o mașină care i-a tăiat calea, moment în care bătrâna a căzut pe culoarul Untitledautovehiculului, lovindu-se extrem de grav.
Femeia s-a trezit plină de sânge, cu o leziune la ureche, motiv pentru care oamenii au chemat salvarea. Polițiștii ajunși la fața locului au intrat pe fir, pentru a afla cauzele care au dus la producerea accidentului. Incidentul putea căpăta dimensiuni, având în vedere faptul că în autobuz se aflau mai mulți călători, majoritatea lor, vârstnici.
Victima a primit îngrijiri medicale în autobuz, după care a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Călătorii care au asistat la acest teribil accident și-au continuat drumul, pe jos, întrucât autovehiculul cu care circulau a rămas pe dreapta o vreme.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. nu este de mirare ca s-a intamplat asa ceva. soferii …rup autobuzele in doua cu stilul lor de condus.
    dupa ce mergi 2-3 statii cu autobuzul
    ….cand cobori esti varsat: te ia cu ameteli…iti vine sa vomiti
    un lucru este cert: autobuzele sunt de calitate superioara daca rezista de atatia ani pe mana soferilor angajati la aceasta firma de transport.

  2. Daca cineva iti taie calea, mai ales la un autobuz, nu ai la ce sa te astepti. De ce sunt barile acelea in autobuz ?????? ca sa se tina prostul de ele!!!! Autobuzul este plin de bari si manere pentru siguranta. Unde mai pui ca scaunele sunt goale si hodorogii stau in picioare, cara apa toata ziua de la CFR, se plimba de 10 ori la piata, ca de, este gratis. restul e cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button