Știrile zilei

Din nou pe străzile din Buzău! | Cinci au fost deja „cazate”

Direcția Poliției Locale Buzău continuă să acţioneaze pe raza municipiului privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 421 din 2002.

Persoanele care nu nerespecta dispozitiile legale pot fi sanctionate cu amendă cuprinsă  intre 1 000 – 2 000 lei, fară a beneficia de posibilitatea achitării a jumatate din minimul amenzii.

Numai in ultima săptămâna au fost ridicate 5 astfel de autovehicule şi transportate la sediul Urbis Serv SRL Buzău.

Polițiștii locali recomandă proprietarilor vehiculelor abandonate de cel putin un an, pe domeniul public şi privat al municipiului, să ia măsuri urgente în privința ridicării lor, în caz contrar urmând ca vehiculele să fie ridicate și depozitate într-un spațiu administrat de Urbis Serv SRL.

Acțiunile de acest gen vor continua pentru a elibera locurile de parcare de pe domeniul public si privat al municipiului Buzau.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Cam greu va miscati d-le primar,cumparati o masina mai noua,ca a aparut un utilaj care.si ridica singura masina,in cazca nu ati stiut,si cate ati ridicat intr.o saptamana,ridicati cu aia intr.o zi.