ARTICOLUL ZILEIEducaţieȘtirile zilei

Dino Parc Râșnov devine partener și sponsor al Concursului de scriere creativă „CreatiLand”

Câștigă bilete la Dino Parc Râșnov și cărți interesante pentru cei mici!

Cercul de Cenaclu literar de la Palatul Copiilor Buzău anunță organizarea primei ediții a Concursului de scriere creativă „CreatiLand”. Competiția se adresează elevilor din ciclurile primar și gimnazial și presupune scrierea unei compuneri imaginative pornind de la un material video (disponibil aici) realizat la Dino Parc Râșnov.

Gândit ca o provocare pentru elevii din clasele mici, dar mai ales pentru cei de gimnaziu, „CreatiLand” presupune descătușarea imaginației și relatarea unei aventuri imaginare petrecute în timpul unei vizite la Dino Parc.

De altfel, Dino Parc Râșnov a devenit partener și sponsor al concursului gândit să provoace imaginația și fantezia creatoare a celor mici, pentru a crea noi și minunate povești.

Totul e ficțiune, desigur, deci totul e posibil în povestea ta! Poți să „te joci” cu acțiunea, cu personajele, poate chiar cu mintea cititorului, astfel încât să obții un text interesant și original!”facebook.com/Cercul de cenaclu literar

Toți participanții vor primi diplome, iar cele mai bune trei compuneri vor fi premiate. Dino Parc Râșnov va oferi câștigătorilor bilete gratuite pentru întreaga familie.

De asemenea, organizatorii vor oferi cărți interesante din literatura română și literatura universală.

Înscrierea la concurs se face prin trimiterea lucrării și a fișei de înscriere până pe cel târziu 10 martie 2022. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 14 martie 2022.

„Situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov, Dino Parc Râșnov are o suprafață totală de 3,5 hectare și este o zonă de agrement și un muzeu în aer liber.

Pe lângă un traseu impresionant cu 100 de dinozauri în mărime naturală, atestați științific, parcul dispune de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în arbori, un cinematograf 9D și un cinematograf 360°, trasee de aventură, labirint laser, soundbox, expoziții unicat și multe alte zone interactive.

De asemenea, Dino Parc Râșnov a reprodus în premieră cel mai mare animal zburător din lume, Hatzegopteryx Thambema și cel mai mare dinozaur descoperit vreodată în lume, Seismosaurus, gigantul de 45 de metri lungime.”, se arată în descrierea muzeului.

Regulamentul concursului este disponibil aici.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button