AdministrațieȘtirile zilei

Diplome și zâmbete. Neagu i-a premiat pe cei mai buni absolvenți de la Boboc

Joi, 29 august 2019, consilierii județeni buzoieni s-au reunit în ședința ordinară a lunii pentru a dezbate și vota optsprezece proiecte de hotărâre. 

Ședința a început la ora 09:00, iar partea administrativă a fost trecută rapid prin aparatul de vot al majorității din CJ. Dacă ședința în sine a păstrat o notă oficială, finalul ei a fost mai destins. În sală au fost prezenți șefii de promoție ai Școlii Militare de Aviație de la Boboc. Cei șase au primit din partea președintelui Consiliului Județean diplome și premii speciale:

„Buzăul are tineri pregătiți, talentați şi cu rezultate mai bune de la an la an!
Astăzi, în şedința Consiliului Județean Buzău, am acordat diplome de excelență şi premii speciale pentru 6 tineri buzoieni, şefi de promoție ai Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” – Boboc! Trebuie să susținem aceşti tineri, să-i motivăm şi să-i încurajăm să continue în acelaşi ritm pregătirea lor profesională pentru a fi oamenii de succes de mâine.
Felicitări vouă şi celor ce v-au îndrumat paşii spre obținerea acestor rezultate!”, a fost mesajul președintelui Petre Emanoil Neagu.

Iată ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean din data de 29.08.2019:

Download [72.50 KB]

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: