Știrile zilei

Directoare de instituție din Buzău, accident MORTAL după o manevră greșită

Directoarea unei instituții din Buzău riscă pedeapsa cu închisoarea, dacă va fi găsită vinovată de producerea unui accident soldat cu decesul unei tinere de 26 de ani și cu rănirea gravă a soțului acesteia, un bărbat în vârstă de 25 de ani.

Tragedia care a lăsat o fetiță de patru ani fără mamă s-a produs vineri seară pe DN 2B, la ieșirea din municipiul Buzău către Gălbinași. Potrivit raportului de eveniment întocmit de polițiști, accidentul s-ar fi produs după ce o șoferiță în vârstă de 50 de ani, care conducea un autoturism marca Ford din direcția Buzău către Gălbinași, a efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate unei motociclete care circula din sens opus.

Impactul a fost atât de violent, încât cei doi tineri aflați pe motor au fost proiectați câțiva metri prin aer, impactul cu solul fiindu-i fatal fetei de 26 de ani, care a decedat pe loc Soțul ei, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Gălbinași, se află internat în stare gravă la un spital din București.

La momentul respectiv, anumite voci au încercat să arunce vina pe motociclistul care ar fi avut viteză, însă principala cauză reținută de anchetatori după cercetarea la fața locului a fost neacordarea de prioritate. O expertiză a ambelor vehicule implicate va stabili gradul de vinovăție al fiecăruia dintre participanți.

De cealaltă parte, șoferița a trăit un adevărat șoc văzând proporțiile accidentului pe care l-a produs într-o clipă de neatenție. Femeia, care locuiește în zona Verguleasa,  circula pe acest traseu de ani buni, fiind drumul său către serviciu. De anul trecut, ea se află la conducerea unei instituții din domeniul asistenței sociale a municipiului Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button