Politică

Director de școală, schimbat politic de PNL | Reacția lui Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu,  a reacționat dur față de numirile politice făcute de PNL la conducerea școlilor din toată țara, cu prețul destituirii unor manageri performanți. 

Într-o postare pe Facebook, președintele PSD a afirmat că singurul obiectiv al CDR2.0 este #împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid. El a atașat postării sale un mesaj prin care un penelist din Vaslui îi anunță pe locuitori că, în sfârșit, PNL a reușit să își instaleze propriul director, după opt ani de lupte, realizare făcută cu ajutorul „dl Onofrei Daniel și dl. Tătaru Nelu”.

Marcel Ciolacu mai spune că depolitizarea a fost doar o altă promisiune de campanie. Acum, până la ultima comună, chiar și directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS. Totul la vedere și într-un dispreț total față de profesioniști, elevi și părinții care ies în fața școlilor #închise să protesteze!

„Când interesele de grup și de partid o cer, CDR 2.0 trece cu buldozerul peste români!”, și-a încheiat Marcel Ciolacu postarea pe Facebook.

Și la Buzău au avut loc schimbări din funcție la conducerea școlilor. După ce mandatele obținute de directori în 2017 au expirat, inspectoratul școlar a revenit la procedura numirilor cu delegație.

loading...

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button