AdministrațieȘtirile zilei

Director Trans Bus: „De la 1 februarie vom face alți oameni fericiți!”

Încă o comună din județul Buzău se va bucura de transport civilizat, cu autobuzele Trans Bus. Aflată în cea mai bună perioadă a sa de la înființare, societatea de transport în comun a municipalității își extinde aria de operare până în comuna Tisău.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții Primăriei din localitate, fiind salutat de către directorul companiei, inginerul Gică Toader:

„De la 1 februarie vom face alti oameni fericiti, comunitatea din Tisau ! Ne asteapta de ceva vreme sa prestam si pentru dansii seviciul de transport public local,au incredere noi, iar noi o sa le rasplatim increderea prin prestarea unui serviciu in confort si siguranță.”, a scris managerul Trans Bus pe Facebook.

Societatea de transport public de călători a municipalității s-a înfiintat în anul 1998, preluând însă misiunea și baza materială a STAC S.A, prima firmă de transport în comun a orașului. Începuturile autobuzului în mediul urban buzoian se plasează mult mai devreme, în 1971, astfel că, peste un an, Trans Bus va celebra o jumătate de secol de transport public de călători în urbea noastră.

Vestea introducerii autobuzelor către Tisău i-a bucurat la fel de mult și pe reprezentanții Primăriei din localitate:

„Primaria Comunei Tisau, va aduce la cunostinta ca in urma demersurilor efectuate cu sprijinul D lui Toma Constantin, incepand cu 01.02.2020, mijlocul de transport in comun al TransBus Buzau, va circula si pe raza comunei.

Biletele pot fi achizitionate de la magazinele de pe raza comunei, iar abonamentele de la tonetele Transbus din Municipiul Buzau, incepand cu data de 01.02.2020.

Diferenta dintre costurile de functionare si vanzarea biletelor de catre Transbus vor fi suportate de catre Municipiul Buzau in proportie de 70%, iar Consiliul Local Tisau 30%.”, a anunțat edilul Mihai Cristian Ionel pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: