Administrație Știrile zilei

Directorul care a schimbat complet fața talciocului | Iată ce a apărut azi în târg! (foto)

Noua strategie a SC „Piețe, Târguri și Oboare” Buzău începe să dea roade. Societatea comercială care are în administrare piețele și târgurile din oraș a intrat în zodia modernizării și vrea să investească în spațiile care aduc valoare adăugată bugetului și economiei locale. Ultima măsură luată de mai-marii societății a fost amplasarea în talcioc a douăzeci de căsuțe din lemn, care vor crea premisele unui comerț civilizat.

Unul dintre pilonii pe care se sprijină activitatea firmei este talciocul buzoian, un târg vizitat săptămânal de mii de oameni. După ce a eliminat vânzarea de pe jos și a adus mese pe care comercianții să-și expună marfa, directorul Daniel August a hotărât să înlocuiască și celelalte spații neconvenționale de vânzare. Astfel, rulotele și alte tonete au fost înlocuite de căsuțe din lemn, aduse din județul Harghita, de la un producător local cu tradiție în confecționarea unor astfel de amplasamente.

Noile căsuțe au o suprafață de 6 metri pătrați, sunt alimentate cu energie electrică și pot fi închiriate contra sumei de 400 de lei pe lună. Ele sunt dispuse în mai multe zone ale talciocului și creează condițiile desfășurării unui comerț civilizat și igienic.

Noua investiție a costat societatea comercială aproximativ 60.000 de lei, însă investiția va fi amortizată în circa opt luni. Cererile pentru închirierea căsuțelor au început deja să apară, având în vedere interesul crescut pentru activitatea comercială de aici.

În curând, spun oficialii firmei, întreg talciocul urmează să fie asfaltat, în timp ce investițiile în infrastructura de aici vor continua.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */