Știrile zilei

Directorul Daniel August, veste bună pentru buzoieni!

Veste bună pentru buzoieni, din partea directorului Piețe Târguri și Oboare. Lucrările demarate în Piața Centrală se vor încheia în luna februarie, motiv de bucurie atât pentru clienți, cât și pentru comercianții care tremură astăzi de frig. 

După mulți ani în care au suportat capriciile vremii, în sfârșit, comercianții din Piața Centrală se vor putea bucura de condiții optime. Directorul Piețe Târguri și Oboare anunță că lucrările începute anul trecut vor fi finalizate în luna februarie.

Directorul Daniel August dă asigurări că, după închiderea pieței, temperatura va fi una constantă, iar marfa nu va mai îngheța pe tarabe.

Proiectul de reabilitare a pieţei a fost realizat de cel care a gândit şi acoperişul actual, inginerul Viorel Constantinescu. Potrivit proiectului, se are în vedere şi montarea unor dispozitive de ventilaţie.

Procesul de modernizare a fost întârziat de numeroasele avize solicitate, Piaţa Centrală aflându-se pe lista monumentelor istorice.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: