AdministrațieȘtirile zilei

Directorul DGASPC, Adrian Vintilescu, A DEMISIONAT

Directorul DGASPC, Adrian Vintilescu, a solicitat astăzi Consiliului Judetean să fie eliberat din funcție. Demisia sa vine în urma scandalului din instituție, după ce 67 de părinți au gost decăzuți din drepturi. 

Săptămâna trecută, un scandal al cărui protagonist a fost DGASPC Buzău a tinut prima pagină a ziarelor. Din dispozitia managerului Vintilescu, părinții a 67 de copii din internatele Direcției au fost decăzuți din drepturi, pentru recuperarea unor sume de bani necesare cheltuielilor cu masa si cazarea elevilor. Măsura a fost denunțată de autorități, în frunt cu şeful Consiliului Județean, care a dispus constituirea unei comisii de anchetă în acest caz.

Atribuțiile de director au fost preluate de către directorul adjunct, Stefan David.

„Directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău, Vintilescu Belciug Adrian, a solicitat, astazi, încetarea numirii temporare din funcția de director general al DGASPC Buzău, din motive personale și de sănătate. Atribuțiile vor fi preluate, până la numirea unui nou director general, de către domnul Ștefan David, director adjunct al DGASPC Buzău.

Menționăm faptul că membrii Comisiei își vor continua activitatea până la clarificarea aspectelor legate de situația existentă la DGASPC Buzău.”, au transmis reprezentanții CJ Buzău.

 

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button