Știrile zilei

Directorul medical al Spitalului Județean a DEMISIONAT

Optsprezece luni. Atât a rezistat Dragoș Porumb în funcția de director medical al Spitalului Județean de Urgență Buzău. Numit director în aprilie anul trecut, medicul ortoped a decis de curând să renunțe la funcție. El va avea însă grijă în continuare de mușchii, de oasele și de articulațiile buzoienilor pe secția Spitalului Județean și la cabinetul său particular.

Surse medicale susțin că medicul Dragoș Porumb nu a mai dorit să rămână director din cauza funcției prea solicitante, care nu îi mai lăsa timp să își exercite profesia de medic ortoped. El și-a depus deja demisia, iar conducerea Spitalului Județeam de Urgență caută chiar acum o variantă înlocuitoare.

Postul de director medical a devenit vacant în aprilie anul trecut, după ce fostul director, dr. Paraschiv Stanciu, a împlinit vârsta de pensionare.

Printre atribuțiile directorului medical al Spitalului Județean se numără monitorizarea calității serviciilor medicale acordate la nivelul spitalului, aprobarea protocoalelor de practică medicală, coordonarea activităților medicale desfășurate la nivelul secțiilor și implementarea programelor de sănătate și tratament la nivelul spitalului.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALEGE PRIORITĂȚILE BUZĂULUI!

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */