Articolul zileiȘtirile zilei

Dispărut de o lună. Familia cere ajutorul

Un bărbat în vârstă de 59 de ani este căutat cu disperare de familie după ce a dispărut de acasă de aproape o lună.

Ion Berbec locuia cu fiica sa în localitatea Fundeni din comuna buzoiană Zărnești. Pe 23 decembrie, bărbatul a pelcat de acasă și nu a mai revenit nici până azi.

Rudele l-au căutat la o fiică a bărbatului, care locuiește într-o altă comună buzoiană, însă nici urmă de acesta. Familia sa se teme de ce e mai rău, mai ales că bărbatul de 59 de ani nu poate vorbi, el rămânând cu sechele în urma unui accident vasculat suferit acum câțiva ani.

În data de 23.12.2021, numitul Berbec Ion a plecat de la domiciliul sau, din localitatea Fundeni, comuna Zarnesti, judetul Buzau si nu a mai revenit pana in prezent. Vestimentatia : geaca de culoare inchisa, pantaloni culoare inchisa, incaltaminte tip adidas de culoare verde.”, este mesajul care însoțește fotografia bărbatului de pe site-ul Poliției Române.

Între timp, familia face apel la toți cei care ar putea ajuta la găsirea bărbatului dispărut:

„Va rog din suflet ai sa dăm distribuiri tata meu e dispărut de aproape o lună va rog nu știm nimic de el 😭😭😭 va rog daca știe cineva ceva sau la văzut să mă sune va rog 0736242314 va rog frumos 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭”, este mesajul postat pe grupurile de Facebook din Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: