Știrile zilei

Disperare pentru părinții a doi copii rătăciți în Parcul Tineretului

Alertă maximă, joi seară, în Parcul Tineretului din municipiul Buzău. Doi copii în vârstă de aproximativ zece ani s-au rătăcit în zona nordică a parcului, pentru găsirea lor fiind alertate Poliția, ISU și Ambulanța. După zeci de minute de căutări prin parc și cu barca pe lac, cei doi minori au fost găsiți la câteva sute de metri distanță, în zona digului.

Alarma s-a dat aseară, în jurul orei 21:00, după ce telefonul unuia dintre băieți a fost găsit în iarbă, în apropierea lacului din Parcul Tineretului. Părinții au intrat și ei în alertă, după ce băieții nu au mai răspuns la telefon și nici nu au ajuns acasă.

Prima instituție sesizată a fost Poliția, care a trimis imediat forțe în teren, în sprijin sosind salvatorii de la ISU și de la Ambulanță. Pentru că exista suspiciunea ca minorii să se afle în lac, ISU Buzău a trimis două bărci de salvare, însă doar una dintre acestea a fost lansată la apă.

Într-un târziu, la capătul operațiunilor de căutare-salvare ce au durat mai bine de o oră, cei doi minori au fost găsiți teferi în zona digului situat la nord de parc, în apropierea râului Buzău. Ei au fost predați părinților, care vor ține minte toată viața seara zilei de 26 aprilie, atunci când copiii lor au fost la un pas să se piardă în întunericul nopții.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button