Știrile zilei

Distracție costisitoare | Tineri din Buzău, amendați de polițiștii din Galați

După model străin, cluburile pasionaților de automobile au prins rădăcini și la noi. Șoferii împărtășesc o pasiune comună și nimic nu pare să-i împiedice în aa participa la întâlnirile cu ceilalți membri. Nici măcar amenzile.

Plecați la Galați cu gândul să se distreze, mai mulți tineri din Buzău s-au ales cu amenzi din partea polițiștilor. Oamenii legii i-au sancționat după ce aceștia au făcut derapaje controlate într-o parcare din oraș.

La doar câteva zile după ce un număr de cinci conducători auto au fost sancţionaţi de Poliţia Locală Galaţi pentru efectuarea unor derapaje controlate în parcarea unei societăţi comerciale, situaţia s-a repetat.

Astfel, în timpul activităţii de patrulare, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Intervenţie Rapidă şi Transport Valori, au depistat în parcarea de la Sala Sporturilor din Galați un număr de aproximativ 200 de autoturisme ai căror conducători auto intenţionau să efectueze acţiuni de derapaj.

Având în vedere că numărul persoanelor aflate în zonă era numeros, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Poliţiei Locale Galaţi. La intervenţia oamenilor legii conducătorii auto au părăsit zona şi s-au deplasat în parcarea de la Universitatea Danubius în încercarea de a duce la bun sfârşit acţiunea. La faţa locului însă îi aşteptau alte patrule ale Poliţiei Locale.

Pentru că cei mai mulţi dintre şoferii veniţi din Buzău, Brăila şi Galaţi au înţeles că acţiunea la care urmau să participe este ilegală, poliţiştii locali au aplicat doar patru sancţiuni în valoare totală de 1.335 lei şi două puncte de penalizare.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Trebuie sa faca parcarea cu paza si la Kaufland-ul din Micro3! E jale mare ce este noaptea intre orele22.00 si 02.00.Zgomot mare de la drifturi,motoaremodificate ,fara tobe de esapament,etc