Știrile zilei

DISTRIBUIȚI! Femeie din Mărăcineni, dispărută fără urmă

O femeie în vârstă de 54 de ani, din Potoceni este de negăsit după ce a dispărut fără urmă în dimineața zilei de marți. Rudele sale au mers la poliție, dar zilele trec și nu primesc nicio veste despre femeie.

Alexandrina Sava are 54 de ani, este căsătorită și locuiește cu soțul și cu fiul ei în satul Potoceni din comuna Mărăcineni. Fiica ei, căsătorită într-o altă localitate a județului, spune că vorbea cu mama sa zilnic la telefon și că nimic nu prevestea ceea ce avea să se întâmple:

„Mama e o femeie sănătoasă, muncitoare, stăpână pe ea, care lucrează de dimineața până seara. Vorbeam zilnic la telefon. Marți dimineață a plecat spre serviciu, lucrează la o fabrică de confecții din zona gării, dar se pare că nu a mai ajuns acolo. În jurul orei 13:00 și-a închis telefonul și nici pe rețelele de socializare nu a mai intrat.”, povestește fiica acesteia.

Femeia ar fi lăsat două bilete scrise în grabă, unul în camera ei, iar altul în camera fiului. Într-unul dintre acestea le spune copiilor că a plecat în Italia și că îi va contacta, însă celălalt bilet este cel care le îngrijorează pe rude:

„În biletul lăsat fratelui meu de 33 de ani ne spune să avem o relație bună cu tata, că <nouă ne rămâne>. Ne facem fel de fel de scenarii și nu ne explicăm de ce nu dă niciun semn, pentru că niciodată nu a mai făcut asta.”, a mai povestit fiica femeii dispărute.

Sava Alexandrina nu a mai plecat niciodată de acasă, iar fiica spune că nici nu ar fi avut motive pentru a face asta. Persoanele care au informații despre locul în care s-ar afla femeia sunt rugate să apeleze imediat 112.

Anunțul dispariției a fost publicat pe site-ul Poliției Române:

„SAVA ALEXANDRINA

Născut în: Smeeni, jud. BUZAU, ROMANIA

Data nașterii: 01-08-1967

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Potoceni, jud. BUZAU, ROMANIA

Locul disparitiei: Maracineni, jud. BUZAU, ROMANIA

Semnalmente

Inaltime:155 cm, Greutate:75 kg, Corpolenta:GRAS, Culoare par:SATEN, Natura par:DREPT, Lungime par:LUNG, Contur fata:OVAL, Culoare ochi:CAPRUI,

Detalii

La data de 18.05.2021, numita Sava Alexandrina a plecat de la domiciliul sau si nu a mai revenit. La momentul disparitiei aceasta era imbracata cu o bluza de matase culoare alb, pantaloni de stofa negrii, pantofi de piele culoare neagra.”, se arată pe site-ul Poliției Române.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button