Economic

Doar evenimentele mai țin în viață Galleria Mall Buzău. Valoarea complexului, în cădere liberă

După ce au încercat de mai multe ori să vândă complexul din nordul orașului, reprezentanții grupului israelian GTC văd cu propriii ochi cum afacerile din Buzău, Arad și Piatra Neamț scad pe zi ce trece, ultima depreciere înregistrată fiind de 17 procente.galleria-mall
Potrivit Mediafax, cele trei malluri deţinute de GTC, erau evaluate la finele lunii iunie la 29 milioane de euro, în scădere cu 17% faţă de luna martie.
Se pare că devalorizarea ar fi provocată de reevaluarea în scădere a întregului portofoliu GTC în Europa Centrală şi de Sud-Est.
La Buzău, reprezentanții mall-ului par să fi găsit soluția salvării centrului comercial. Ei au decis să organizeze lunar evenimente pentru buzoieni, strategie care s-a văzut deja în creşterea veniturilor.
Așa se face că, pentru a crește vânzările comercianților din Galleria, organizatorii au programat lunar expoziții, prezentări de modă, spectacole și altfel de evenimente, care par să fie pe placul buzoienilor ieșiți la promenadă prin mall.
Centrul comercial Galleria a fost inaugurat cu fast în luna septembrie a anului 2008. Anul trecut, mallul a înregistrat o ușoară creștere față de 2012, însă rezultatele au fost considerate în continuare foarte slabe.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button