EducaţieȘtirile zilei

DOCUMENT: Nume sonore pe lista candidaților la concursul pentru directori de școli

Miercuri are loc proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ buzoiene. Pe lista celor 161 de care didactice aspirante la un post de șef se  regăsesc și nume cunoscute în mediul politic buzoian.

Proba scrisă a concursului, care vizează evaluarea cunoștințelor de management educațional, va fi susținută la Școala Gimnazială „Ion Creangă” din Buzău, în intervalul orar 10:00-12:00, urmând ca rezultatele să fie afișate în aceeași zi. Dascălii care trec de proba scrisă vor da piept ulterior cu proba CV-ului și cu cea a prezentării planului managerial.

Pe lista candidaților la concurs se numără și nume sonore. De pildă, pr. Paul Negoiță candidează pentru șefia Școlii Postliceale Sanitare de Stat din Buzău, funcție pe care o ocupă și în prezent. Preotul Negoiță este profesor doctor și a s-a aflat,  în trecut, la conducerea ISJ Buzău, din postura de inspector școlar general adjunct.

Un alt nume cunoscut de pe lista candidaților este cel al profesorului Laurențiu Țepeluș, aspirant la fotoliul de director al Colegiului Național „B.P Hasdeu”. Țepeluș este consilier municipal din partea PSD și, dacă va promova examenul, va face echipă  cu profesorul Ionel Banu, de asesemenea înscris în concurs.

Tot un post de director, dar la Palatul Copiilor Buzău, vizează şi profesorul George Vlad, fost consilier județean, actualmente consilier municipal din partea PNL.

Concursul se va încheia pe 18 noiembrie și va stabili directorii și directorii adjuncți ai școlilor pentru următorii patru ani. Lista candidaților înscriși poate fi consultată AICI.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button