Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Doi copii au ars de vii în propria locuință

UPDATE: Se pare că incendiul ar fi pornit de la o sobă defectă. Copiii locuiau doar cu mama, care, în momentul izbucnirii focului, nu se afla în locuință. A zărit fumul de la distanță și a pornit într-un suflet spre casă, dar când a deschis ușa, flăcările năpădiseră deja încăperea.

La momentul sosirii pompierilor, casa ardea generalizat, iar tavanul se prăbușise.

Tatăl copiilor este arestat, iar micuții se aflau doar în grija mamei. Femeia nu avea mutație în comuna Vintilă Vodă, dar Primăria și localnicii îi cunoșteau situația și o sprijineau cum puteau.

Copiii locuiau împreună cu mama lor, tatăl lor fiind în arest. Dimineață, femeia a plecat la magazin să ia pâine. A lăsat focul aprins în sobă pentru a fi cald în casă. Ce s-a întâmplat între timp, nu se știe. Când a ajuns acasă și-a găsit casa în flăcări, iar cei doi copii fără viață”, a precizat, pentru sansanews.ro, Ion Coman, primarul comunei.

Casa era situată la câteva sute de metri de zona locuită, aproape de albia râului Slănic, motiv pentru care flăcările nu au putut fi observate de localnici.


ȘTIREA INIȚIALĂ:

O tragedie de proporții a avut loc, în urmă cu puțin timp, în satul Sîrbești din comuna buzoiană Vintilă Vodă. Doi copii au ars de vii în locuința cuprinsă de flăcări.

Din primele date, se pare că este vorba despre un băiețel în vârstă de un an și o fetiță de 2 ani și șase luni. Încă nu se știe dacă înăuntru se mai afla cineva în momentul izbucnirii flăcărilor.

Incendiu izbucnit la o locuință de pe raza localității Sîrbești, comuna Vintilă Vodă. Intervine Punctul de Lucru Beceni și Detașamentul de Pompieri Buzău. În urma incendiului au rezultat 2 victime – decedate (1 băiat în vârstă de aproximativ 1 an și o fetita în vârstă de aproximativ 2 ani și 6 luni). Incendiul este localizat, se acționează pentru lichidare, suprafață afectata fiind de aproximativ 50mp).

Misiunea este în dinamică.”, transmite ISU Buzău.

Cert este că locuința, o casă bătrânească de 50 de metri pătrați, s-a aprins din senin și a ars ca o torță. La sosirea pompierilor, micuții erau deja decedați.

Vom reveni cu amănunte.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button