Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Doi morți, la Buzău. Anunțul DSP

Statistică neagră, în județul Buzău, acolo unde încă două persoane au infectate cu SARS-COV-2 au pierdut lupta pentru viață. Bilanțul morților de la izbucnirea pandemiei ajunge, astfel, la zece, in timp ce numărul infectărilor se ridică la 443 (191 de pacienți vindecați).

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 10 cazuri de infectare cu COVID-19 (5 dintre pacienți au fost testați și diagnosticați la laboratoare private).

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 19 și 89 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cât și la Spitalul Județean de Urgență Buzău. 

Din păcate, au fost înregistrate și două decese în rândul bolnavilor cu coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 80 de ani, confirmat cu COVID-19 pe 12 iunie în Secția ATI a Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, un pacient care avea multiple afecțiuni și despre o femeie de 73 de ani, care a murit în Spitalul Județean Buzău. Femeia a fost confirmată cu coronavirus pe 14 iunie și a murit în secția de terapie intensivă. Ea avea diabet zaharat.

Cu cele două decese, Buzăul ajunge să numere 10 victime ale coronavirusului de la debutul pandemiei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: