Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Doi tineri au sărit cu cuțitul la o șoferiță!

Scandal monstru, pe bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiul Buzău,  acolo unde polițiștii au fost chemați să-i potolească pe doi tineri de etnie romă, care au amenințat cu cuțitul doua taxatoare Trans Bus.

Scandalul a avut loc astă-seară, în jurul orei 19:00. Protagoniștii, doi tineri de etnie romă, care s-au inflamat atât de tare în momentul în care șoferița de pe autobuzul 7 le-a cerut să-și pună masca pe figură, încât au scos cuțitul la ea și au început să o amenințe.

După ce au sărit la angajata Transbus de față cu ceilalți călători, indivizii au coborât din autobuzul 7, dar nu s-au potolit.

Au urcat într-un alt autobuz care circulă pe traseul 8 și ar fi procedat întocmai cu o taxatoare care le-ar fi cerut biletul de călătorie. Și aceasta a fost amenințată cu cuțitul.

Apoi, indivizii au coborât din mijlocul de transport în comun și au încercat să scape, fugind, însă polițiștii și jandarmii, sosiți în zonă în urma unui apel la 112, au reușit să-i imobilizeze.

„Indivizii au fost duși la Poliția Municipiului Buzău, unde, la ora postării acestei știri, sunt audiați de oamenii legii.”, informează ȘansaNews.ro

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button