Știrile zilei

Doi tineri din Buzău au ajuns după gratii după ce au încercat SĂ-L OMOARE pe angajatul unei pizzerii

Un angajat al unei pizzerii din centrul Braşovului a fost la un pas să-şi piardă viaţa în timpul serviciului, după ce doi tineri din Buzău l-au înjunghiat în noaptea de marţi spre miercuri, titrează monitorulexpress.ro. Cei doi agresori, elevi în Buzău, fugiseră de acasă de la începutul lunii.
Nimic nu prevestea incidentul în care tânărul curier a fost la un pas să-și piardă viața. Aflat în timpul serviciului, angajatul s-a deplasat să livreze o pizza pe strada Dr. Iacob Felix. Aici, în loc să primească banii pentru produsul livrat, tânărul în vîrstă de aproximativ 20 de ani a fost atacat de cei doi clienţi cu un cuţit.
Agresorii, ambii în vîrstă de 18 ani, originari din Buzău,  au vrut să-i fure maşina, însă, în momentul în care a coborît cu pizza, acesta a avut inspirația de a lua cheile din contact asupra sa. Imediat, după ce a fost înjunghiată, victima a reușit să fugă și sî scape din mâinile pizza-cu-aluat-pufosagresorilor, o colegă fiind cea care a alertat poliția.
„Cei doi tineri, ambii în vîrstă de 18 ani, l-au înjunghiat pe angajatul pizzeriei de mai multe ori în zona gîtului, a unei mîini şi pe omoplat, dar a reuşit să scape de cei doi şi a anunţat poliţia prin serviciul de urgenţă 112“, au precizat surse din Poliția Brașov.
Angajatul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov cu o ambulanţă, iar medicii au stabilit că viața i-a fost pusă serios în pericol. El are nevoie de cîteva zile de îngrijiri medicale, însă este în afara pericolului.
Au vrut să fugă acasă.
O echipă de la Secţia 2 Poliţie Braşov a reuşit să-i prindă pe cei doi suspecţi în aceeaşi zi, în jurul orei 07.00. Aceştia se aflau într-un microbuz cu destinaţia Buzău, localitatea lor de domiciliu.
În urma cercetărilor, poliţiştii au aflat că cei doi tineri, care sînt elevi la un liceu din Buzău, au fugit de acasă la începutul lunii noiembrie. Unul dintre ei, care este mai înstărit, a furat 7.000 de lei din casieria magazinului pe care îl deţin părinţii lui în Buzău şi, împreună cu amicul său, a plecat la Braşov cu gând să se distreze.
Timp de două săptămîni, cei doi au petrecut în localurile din Braşov şi, în momentul în care au mai rămas cu 1.000 de lei în buzunar din suma furată de acasă, au plănuit să mai facă rost de nişte bani pentru distracţii.
Aventura celor doi teribilişti de Buzău s-a încheiat la poliţie şi, cel mai probabil, ei îşi vor petrece ani buni după gratii, ţinând cont că ambii au împlinit vîrsta majoratului şi pot da socoteală în faţa legii pentru faptele lor.
„Cei doi suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti şi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la omor şi tentativă de tîlhărie. Ei riscă între 12 ani şi 25 de ani de închisoare pentru fapta lor“, a precizat reprezentantul Poliţiei Judeţene Braşov

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button