EconomicȘtirile zilei

Doi tineri din Buzău au pus pe roate o pizzerie…altfel! (foto)

”Valoarea unei idei stă în cât e de utilizabilă”, spunea Thomas Edison, iar ideea buzoienilor Doru Crastich și Viorel Radu pare a fi din start una aducătoare de succes. În primul rând, pentru că ei au avut curajul de a pune bazele unei pizzerii exclusiv pentru catering, iar în al doilea rând, pentru că sunt primii din Buzău care aduc pizza la…pătrat!

Prieteni din copilărie, cei doi băieți au devenit parteneri de afaceri și au înființat, recent, Pizza Box Delivery, o pizzerie-restaurant diferită de ceea ce există în acest moment pe piața de restaurante.

Viorel s-a întors în România după zece ani de muncă în Marea Britanie, timp în care și-a desăvârșit pregătirea în profesia de maestru pizzar. Ajutat de Doru Crastich, Viorel a început să-și pună în valoare experiența și talentul culinar, iar rezultatele au fost de-a dreptul remarcabile.

Pizza Box Delivery livrează la domiciliu, la serviciu sau în orice alt loc pizza pătrată, fragedă și foarte gustoasă. Pregătită numai din ingrediente naturale, pizza băieților respectă cele trei elemente cheie ale unui astfel de preparat: aluat, sos de roșii și brânză de cea mai bună calitate.

Dacă pizza este punctul forte al afacerii celor doi, este neapărat necesar să gustați și celelalte produse, începând de la paste și ajungând la salate și deserturi. Pizza Box Delivery se laudă cu prețuri avantajoase și oferă băuturi gratis la anumite comenzi.

Pizzeria funcționează înttr-un spațiu de pe Bulevardul 1 Decembrie, iar comenzile se pot face la numerele de telefon: 0728 210 907 și 0760 956 075.

Avantajele pizzei noastre:

  1. primesti o cutie plina cu pizza, datorita dimensiunilor, deci mananci MAI MULTA PIZZA
  2. COACERE UNIFORMA a pizzei
  3. distributie perfecta a AROMELOR
  4. cea mai MARE pizza din oras FAMILY 60 x 40
  5. Ingrediente de calitate
  6. gama diversificata de pizza

FĂRĂ SĂ NE DORIM SĂ VĂ PLOUĂ ÎN GURĂ, VĂ PREZENTĂM CÂTEVA FOTOGRAFII CU PRODUSELE PREPARATE DE DORU ȘI VIOREL:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button