ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Doliu în familia președintelui PSD, Marcel Ciolacu

Este doliu în familia președintelui PSD, Marcel Ciolacu, după ce mama acestuia s-a stins din viață, la vârsta de 84 de ani. 

Mama lui Marcel Ciolacu a decedat, ieri, la Spitalul Județean de Urgență Buzău, acolo unde se afla internată de câteva zile. Suferea de o boală incurabilă, pe care o ducea cu demnitate, după cum a mărturisit liderul social-democrat. În urmă cu șapte ani, liderul PSD și-a pierdut și tatăl, răpus de aceeași boală grea:

Tatăl meu a murit de cancer, însă a reușit cu ajutorul echipei de la Fundeni să ducă acest cancer mai bine de 10 ani. Este acolo o echipă de profesionişti şi acelaşi tratament îl ai şi în străinătate, şi în România. Sunt aceleaşi protocoale. Noi toti ne-am tratat în România. Si mama mea are ghinion sa aiba cancer si se trateaza tot in Romania. O duce cu demnitate. Este o boală ca orice altă boală, iar mama are un tonus foarte bun., spunea Marcel Ciolacu, în primăvara acestui an, într-o emisiune difuzată de Digi24.

Când a primit vestea, liderul social-democrat se afla la reuniunea PSD organizată, în fiecare vară, pe litoralul românesc. Marcel Ciolacu a părăsit imediat locul de întâlnire.

Deocamdată, familia nu a făcut anunțul privind decesul.

Ultima fotografie publică în care apare Marcel Ciolacu, alături de mama sa, dar și de alți membri ai familiei, este din perioada când făcea aceste declarații. Era perioada Paștelui când, conform unei tradiții la care ține, liderul PSD se afla acasă cu întreaga familie.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!