SportȘtirile zilei

DOLIU în lumea sportului. Cine se afla în microbuzul STRIVIT de TIR la Râmnicu Sărat

Șoc în handbalul românesc. * Trei sportivi legitimați la echipa de handbal masculin CSU Târgoviște au pierit în teribilul accident produs duminică noapte pe E85, la ieșire din Râmnicu Sărat spre Focșani. * Alți zece sunt internați în spital, unii dintre ei în stare gravă. *
Potrivit primelor informații, microbuzul care transporta echipa de handbal masculin a clubului din Târgoviște ar fi oprit la intrarea în județulAcc CSU Buzău, pentru ca șoferul să remedieze o problemă la motor. La un moment dat un autotir cu remorcă, ce transporta cherestea, a lovit microbuzul în plin, proiectându-l în șanț și răsturnându-se peste el. Trei sportivi aflați pe bancheta din spate au decedat pe loc.
Ce trei sunt Daniel Manda (25 de ani), Daniel Bârloagă (20 de ani) și Robert Bucă (19 ani). Antrenorul şi preşedintele echipei, Aurel Iancu, are fisură craniană. Şi ceilalţi 10 sportivi sunt răniţi, iar cei aflaţi în stare gravă au fost aduşi în Bucureşti. Echipa de handbal CSU Târgovişte se întorcea dintr-o deplasare, de la CS Vicov Bucovina.
Federația Română de Handbal a emis un comunicat de prsă prin care transmite condoleanțe fmailiilor îndurerate:
„O nouă tragedie a lovit handbalul românesc în această noapte: trei dintre componenţii echipei de handbal masculin CSU Targoviste au decedat într-un accident rutier în care a fost implicat microbuzul echipei. Federaţia Română de Handbal transmite condoleanţe familiilor îndoliate si tuturor celor apropiaţi de jucătorii dispăruti si va colabora cu reprezentanţii clubului targoviştean pentru a-i sprijini sa treacă peste aceste momente grele.”

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close