Știrile zilei

Doliu la Carrefour | A murit patronul magazinului Still!

A încetat din viață Ginel Zaharia, patronul lanțului de magazine de cosmetice Still, cu puncte de lucru în Shopping City Buzău, Râmnicu Sărat și Winmarkt Piața Daciei. Bărbatul ar fi fost răpus de pneumonie și s-a stins un spital din București.

Vestea morții a căzut ca un trăsnet peste familie și apropiați. Decesul a fost anunțat și pe Facebook de fiul bărbatului, Bogdan Zaharia:

Dumnezeu să te odihnească în pace, tatăl meu!

Ai plecat fără să spui nimic, lași în inimile noastre un gol imens! Îți vom păstra o veșnică și frumoasă amintire, Ginele!” – Olga.

 

Am auzit si nu am crezut ,dar te -am sunat si nu mi -ai raspuns….am asteptat sa ma suni tu cand poti ca asa făceai de fiecare data ….dar nu ai mai sunat😭😭😭😭ne ai lasat fara sa ne spui nimic……. cuvinte nu mai am😭😭😭😭😭doar durere ,durere mare in suflet 😭😭😭😭Dumnezeu sa -ti deschida portile si sa te primească acolo sus la el ,noi de aici de jos ne rugam pentru sufletul tau bun ca atat ne -a mai ramas ! Drum lin⚘⚘⚘⚘⚘ finul ,varul ,fratele meu mai mare ,nu te vom uita niciodată ,niciodată !!!!!😭😭😭 sunt doar câteva dintre mesajele postate de apropiați pe contul bărbatului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close