Știrile zilei

Doliu la Spitalul Județean de Urgență Buzău | Avea 66 de ani

Cu profundă tristețe, conducerea Spitalului Județean de Urgență Buzău anunță trecerea la cele veșnice a medicului Laurențiu Neagu, răpus de o boală incurabilă la vârsta de 66 de ani.

Medic primar medicină internă, dr. Neagu coordonase secția Medicină Internă o lungă perioadă de timp, până la pensionarea sa recentă.

„Sistemul medical și comunitatea buzoiană au pierdut un om cu o înaltă conștiință civică și morală, de o valoare profesională deosebită.

În aceste clipe grele, conducerea Spitalului Județean, colegi, prieteni și întreg colectivul secției de Medicină Internă transmit sincere condoleanțe familiei.

Dumnezeu să îl odihnească în pace și lumină!”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Buzău

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

  1. …un distrus!… când s-a bătut cu unul mai tanar pe șpagă,nu mai țineți minte?…. ăsta nu lăsa pe nimeni să vină la spital, medici noi adică….

  2. Domnul Doctor NEAGU LAURENTIU a fost si va ramane o MARE valoare a judetului Buzau!

    Un om cu o inteligenta iesita din comun, cu un caracter apreciat si o sensibilitate deosebita care a ajutat si a vindecat mii de oameni in zeci de ani de cariera!

    Dumnezeu sa va ierte si sa va odihniti in pace Domnule Doctor Neagu! Noi va multumim si va iubim in continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button