Știrile zilei

Doliu la UPU Buzău | Avea 51 de ani

Este doliu în rândul personalului de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, după moartea fulgerătoare a brancardierului Constantin Tabără. Anunțul morții angajatului a fost făcut de medicul șef al UPU Buzău, dr. Adrian Zoican.

Dispariția fulgerătoare a lui Constantin Tabără este un șoc pentru toată lumea. Ieri, bărbatul se afla acasă cu familia, în momentul în momentul în care a început să simtă o gheară în piept și în spate. Nu a durat mult, iar Constantin s-a prăbușit la pământ și a început să se învinețească.

VREI SĂ AJUȚI? Campanie de sprijinire a comunității defavorizate din Coca Antimirești, organizată de elevii Palatului Copiilor Buzău

Rudele au sunat imediat la 112, iar până la sosirea echipajului medical, un coleg care locuia în apropiere a sărit în ajutor. Mugurel M. a venit de îndată și a început manevrele de resuscitare, care însă nu l-au mai putut readuce la viață pe bărbat.

Ajuns ulterior, personalul de la ambulanță nu a putut decât să constate decesul. Cel mai probabil, angajatul UPU a murit în urma unui infarct.

Constantin Tabără era un om bun, un coleg săritor, un angajat respectuos și atent cu pacienții. Locuia în Merei, împreună cu familia sa, iar anul acesta se angajase la UPU. Colegii săi i-au așezat fotografia în holul spitalului și i-au aprins o lumânare. Ei vor fi alături de familie în aceste momente dificile:

Dragi colegi,

Vă anunțăm cu mare durere și tristețe în suflet despre trecerea la cele veșnice a colegului nostru, Constantin Tabără, brancardier în echipa UPU – SMURD.

Drum lin, sus, spre Cer!..” a transmis medicul șef de la UPU, dr. Adrian Zoican.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Mulțumim celor de la UPU ptr orele petrecute în așteptare, bătaie de joc și jegmăneală. Dumnezeu să-l ierte ! Dar jegul din spitalul acela nu il va scoate nimeni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: