Sport Știrile zilei

DOLIU în sportul buzoian | A murit tânărul luptător de K1 Răzvan Țîru

Buzoianul Răzvan Țîru (21 de ani), unul dintre cei mai promiţători luptători de K1 din România, şi-a pierdut viaţa ieri noapte, într-un grav accident rutier. Tânărul luptător se afla la volanul unui BMW pe raza localităţii Voluntari, când a pierdut controlul bolidului şi a lovit un tir staţionat pe marginea drumului. Alături de Răzvan se mai afla o tânără, care a ajuns la spital cu răni uşoare.

În jurul orei 22:00, aflat la volanul unui autoturism marca BMW, buzoianul se îndrepta spre Bucureşti dinspre Urziceni, în momentul în care, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, a pierdut controlul autovehicului şi s-a izbit de o autospecială de tractare, staţionată şi semnalizată corespunzător.

În urma impactului, tânărul buzoian de doar 21 de ani şi-a pierdut viaţa, iar pasagera aflată în dreapta a ajuns la Spitalul Sf. Pantelimon cu răni uşoare.

Răzvan Ţîru era unul din luptătorii români cu viitor în K1. Buzoianul intrase în lumea bună a sportului de contact după mai multe participări la turnee din afara graniţelor. În urmă cu o săptămână, una din televiziunile de profil sportiv l-a nominalizat în TOP 5 lovituri de knock-out, în urma partidelor susţinute de acesta în 2016.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5