AdministrațiePolitică

”Domnule preşedinte BÎGIU CRISTINEL, lipseşte un contract de deszăpezire. Vă rugăm, daţi-ne lista completă!”

Este dreptul la replică solicitat de către grupul consilierilor judeţeni ai PDL, care îşi exprimă în continuare indignarea atât în legătură cu modul în care reprezentanţii Consiliului Judeţean au înţeles să răspundă la solicitarea legată  de publicarea contractelor de raul-florescudeszăpezire, cât şi faţă de răspunsul oficial adresat presei legat de acest subiect.

Prin comunicatul remis redacției ZIUA DE BUZĂU, consilierii PDL se arată nemulțumiți de răspunsul formulat de Consiliul Județean la solicitarea de desecretizare a contractelor de deszăpezire.

Prin acesta, arată că ”… La Consiliului Județean Buzău a fost înregistrată o singură solicitare în ceea ce privește contractele de deszăpezire, în data de 3 februarie 2014, venită din partea domnului Raul-Ioan Florescu, în calitate de lider al consilierilor județeni ai Partidului Democrat Liberal Buzău. Facem precizarea că aceste contracte sunt și au fost publice, fiecare persoană interesată putându-le consulta, cu atât mai mult Cristi-Bigiu-16151consilierii județeni”.

Pentru o mai bună cunoştinţă a situaţiei de fapt şi informării publice, reprezentanții PDL  precizează solicitarea menţionată nu a fost făcută o singură dată, ci de două ori:  o dată public, în plenul şedinţei Cj şi altădată în scris, după cum s-a menţionat mai sus.

De asemenea, consilierii PDL cer ca TOATE contractele de deszăpezire să fie făcute publice nu numai cele înregistrate cu numerele 68, 70, 71, 72 şi 73, ci şi cel de la poziţia “69”.

Aceștia vor să ştie clar ce se ascunde în spatele acelui contract şi ce persoană importantă cu influenţă a făcut presiuni în aşa fel încât reprezentanții CJ au furnizat pedelștilor o listă  incompletă.

”Spre deosebire de alţii, noi ştim să numărăm corect, fără să sărim unele cifre şi credem că după contractul “68” urmează cel cu numărul “69”, nu? La fel, trebuie să vă aducem aminte că acestea toate trebuiau să fie făcute publice PE SITE-UL CONSILIULUI JUDEŢEAN nu să aşteptaţi să vi se ceară în mod expres acest lucru din partea cetăţenilor”, mai precizează consilierii PDL.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close