Știrile zilei

Dosar penal pentru doi buzoieni, după o vizită la pariuri sportive

Doi buzoieni se vor alege cu dosar penal pentru fals privind identitatea și uz de fals, după ce s-au folosit de QR-ul unor prieteni pentru a intra într-o agenție de pariuri sportive.

Neregulile au ieșit la iveală zilele trecute, când echipajele de jandarmi au trecut pragul unor agenții de pariuri intens frecventate de buzoieni. Oamenii legii i-au legitimat pe clienții aflați în interior și așa au constatat că unii dintre ei se foloseau de certificatele unor prieteni:

“În timpul desfășurării activităților în sistem integrat, echipajele de jandarmi au depistat doi bărbați care au prezentat certificate în format digital aparținând altor persoane, folosindu-se de acestea pentru a li se permite accesul în incinta unor agenții de pariuri. Au fost întocmite actele de sesizare pe numele celor doi buzoieni, sub aspectul  săvârșirii infracțiunilor de „Fals privind identitatea” și „Uz de fals”, iar documentele au fost predate Poliției Municipiului Buzău pentru continuarea cercetărilor”, transmite IPJ Buzău.

Nu sunt singurele nereguli descoperite. Fie pentru că nu purtau masca de protecție, fie pentru că ieșiseră din case pe parcursul nopții, sau pentru alte motive, zeci de buzoieni s-au ales cu amenzi usturătoare.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: