Știrile zilei

VIDEO: Două case cuprinse de flăcări, la Cândești

Joi seară, două case din localitatea buzoiană Cândești au fost cuprinse de flăcări. La fața locului au fost direcționate trei autospeciale de stingere, o autocisternă și o ambulanță SMURD.

Inițial, incendiul a cuprins o locuință din zona Valea Mantei, cuprinsă între Cândești și Nișcov. Din cauza vântului puternic, flăcările s-au răspândit și la cea de-a doua casă:

În jurul orei 19:00 Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Neron Lupașcu” al județului Buzău a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din satul Cândești, com. Vernești.

Imediat la fața locului s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta generalizat la o casă în suprafață de aproximativ 300mp.

Pe fondul vântului puternic flăcările violente s-au extins si la cea dea doua casa unde incendiul se manifestă la 80mp din suprafața totală a acesteia de 250 mp. Au fost afectate și doua autoturisme.

In acest moment incendiul este localizat (nu se mai extinde) și se acționează pentru lichidarea acestuia. Nu sunt victime!”, au transmis reprezentanții ISU Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button