Știrile zilei

Două decese și 39 de îmbolnăviri noi, la Buzău

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județul Buzău au mai fost confirmate 39 cazuri noi de persoane infectate cu SARS- CoV-2 (12 pacienți au fost testați și diagnosticați la laboratoare private și 1 pacient a fost testat într-o unitate sanitară din alt județ).

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 16 și 91 de ani. Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

Au fost înregistrate și două decese în rândul pacienților confirmați cu COVID-19:

  • Deces nr. 42: pacient în vârstă de 78 de ani, testat la cerere într-un laborator privat de analize, internat după confirmare la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, cu o stare medie spre severă. Evoluția a fost nefavorabilă și a fost transferat pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Galați, unde a decedat. Comorbidități: insuficiență renală acută, hepatită reactivă nespecifică.
  • Deces nr. 43: pacientă în vârstă de 89 de ani din București s-a prezentat la Camera de gardă a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratorie medie- severă. Este confirmată pozitiv cu SARS CoV-2 și transferată la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. Evoluția este nefavorabilă și survine decesul. Comorbidități: hipertensiune, diabet, chist cerebral. 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close