Știrile zilei

Două mașini făcute praf | Șase oameni în spital

Patru buzoieni din cartierul Simileasca au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost izbită intenționat de mașina unui interlop brăilean. Evenimentul a avut loc azi-noapte în localitatea brăileană Jirlău. După o ceartă într-o benzinărie, șoferii celor două autoturisme s-au șicanat în trafic după care SUV-ul buzoienilor a fost împins într-un gard.

Noaptea trecută, polițiștii au fost sesizați că pe raza localității brăilene Jirlău ar fi avut loc un impact violent între două mașini, urmat de ieșirea de pe șosea a autovehiculelor. La locul accidentului, polițiștii au găsit patru victime, tineri cu vârste între 21 și 35 de ani, răniții fiind transportați la spital.

Ulterior, oamenii legii i-au identificat și pe ocupanții celeilalte mașini, ambii din județul Brăila. Șoferul de 31 de ani și pasagerul în vârstă de 25 de ani au ajuns și ei la spital cu răni produse în urma accidentului.

Cercetările la fața locului au arătat că brăileanul de 31 de ani s-ar fi șicanat în trafic cu șoferul buzoian. La un moment dat, ar fi tamponat vehiculul acestuia în partea din spate, moment în care acesta ar fi ricoșat și ar fi distrus un gard, răsturnându-se în afara părții carosabile, iar celălalt auto ar fi lovit un stâlp de electricitate.

Impactul violent s-a soldat nu doar cu rănirea celor șase bărbați, ci și cu distrugerea mașinilor, după cum se poate vedea în fotografii.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

  1. E bine ca s-a modificat Codul Rutier si acum nu mai pot lua permis de conducere persoanele care au sub 10 clase absolvite. Problema ramane cu armata de c̵i̵o̵r̵i̵ cetateni care au permis dupa vechile reglementari (evident, nu-i punem la socoteala pe i̵n̵a̵r̵i̵p̵a̵t̵i̵i̵ cetatenii care conduc fara permis).
    Cat despre i̵m̵b̵e̵c̵i̵l̵u̵l̵ cetateanul care a cauzat intentionat o tamponare, lucrurile sunt clare. Au mai fost asemenea t̵e̵m̵b̵e̵l̵i̵ cetateni (vezi cazul c̵r̵e̵t̵i̵n̵u̵l̵u̵i̵ celui cu Touareg de la fantana Miorita din Bucuresti, vezi cazul fiului c̵r̵e̵t̵i̵n̵ impulsiv al fostei senatoare Placinta de la Focsani) si, spre fericirea generala, au ajuns la „mititica”. Nu putem spera decat ca si acest babuin va ajunge tot acolo (de fapt poate are parte de un procuror luminat care sa ii puna si tentativa la omor pe lista de acuzatii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: