Știrile zilei

Două situații limită, în care ISU Buzău a intervenit salutar

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” Buzău a intervenit, ieri și azi, în două situații limită apărute în municipiul Buzău și, respectiv, în comuna Cislău.

„În cursul zilei de ieri, 29.07.2020, la ora 14:39, a fost primit un apel la 112 ce anunța un copac ce s-a prăbușit peste mai multe autoturisme, pe strada Columbelor din cartier Dorobanți extindere, municipiul Buzău. La fața locului s-a deplasat echipajul de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău, pompierii reușind într-un timp scurt îndepărtarea crengilor copacului de pe cele trei autoturisme avariate. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, autoturismele fiind staționare în parcare în momentul producerii evenimentului.

CITEȘTE ȘI: Un băiat de 18 ani se afla înăuntru!

          Astăzi, 30.07.2020 , la ora 05:30, un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Mărunțișu a intervenit pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism ca urmare a unui eveniment rutier, pe raza localității Cislău, județul Buzău. La momentul sosirii la fața locului a fost identificată în afara autoturismului și o victimă semi-conștientă ce prezenta diverse traumatisme fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și transportată la spital. Cu toate eforturile pompierilor de a opri cat mai rapid arderea generalizată a autoturismului, acesta a fost distrus în totalitate de incendiu.”, se arată în comunicatul de presă al ISU Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button