CORONAVIRUS

Două zile de distracție pe platou / Serbările Timișoreana vin în Buzău cu bere și voie bună

Ca în fiecare an, Timișoreana a pregătit buzoienilor două zile de sărbătoare în Piața Daciei din Buzău. Pe parcursul a două zile de weekend, berea va curge în halbe și micii vor sfârâi pe grătare, în acordurile muzicale ale artiștilor chemați să cânte la eveniment.
Iată anunțul oficial făcut de Timișoreana, prin intermediul rețelelor de socializare:
„Voia bună se adună la Buzău!
Vino pe 8-9 August pe Platoul Dacia, Buzău, să ne bucurăm împreună de bere proaspătă și atmosferă de sărbătoare! Tu adu voia bună, noi punem berea la rece! Te așteptăm cu multe surprize și artiști de seamă: Cargo, Loredana, Mihai Mărgineanu și Ansamblul Țara Vrancei!”

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 comentarii

  1. mici fum , tiganie si furt din banii publici cu alte cuvinte….decat asemenea spectacole josnice mai bine investim in crese, camine gradinite!!! dar cine sa faca ??? interlopul condamnat face pentru Simileasca lui

  2. Mă bucur că se organizează aşa ceva la noi în oraş. Este foarte frumos, iar atmosfera este super. La un open-air concert în timpul verii poți sta şi te distra ore în şir. Abia aştept să vin în August în România şi să particip la festival

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: