Administrație

„DRĂGAICA 2014” – Când se deschide și ce tarife se practică anul acesta

După ce consilierii au votat, luna trecută, proiectul privind organizarea și funcționarea „Drăgăicii 2014”, administrația piețelor a demarat lucrările de modernizare a unor spații comerciale din Talciocul buzoian. Până pe 7 iunie, muncitorii pun la punct ultimele detalii pentru deschiderea târgului cu o tradiție de cinci secole.

Cunoscut drept cel mai vechi târg din zona Munteniei, Drăgaica va funcționa anul acesta între 7 și 24 iunie 2014, fiind deschis zilnic între orele 10:00 și 22:00.targul-de-la-dragaica

„Drăgaica” va costa municipalitatea 100.000 de lei, bani care se vor întoarce la bugetul local din taxele de intrare și de închiriere a platourilor în vederea amplasării chioșcurilor și a pieselor de agrement.

loading...

Taxa de intrare în Drăgaică va fi, ca și anul trecut, de 2 lei, exceptându-i aici pe pensionari, copiii sub 14 ani, elevi și studenți, militarii în termen, veteranii și văduvele de război.

Ca și în anii precedenți, suma de 5000 de lei colectată din taxa de intrare în târg vai fi virată în contul Filialei Buzău a Societății Naționale de Cruce Roșie a României, filială care va asigura asistența medicală în incintă pe întreaga durată a desfășurării târgului.

Pentru buna desfășurare a Drăgăicii 2014, primarul Constantin Boșcodeală a propus înființarea unui colectiv de organizare ce va fi condus de viceprimarul Fănică Bârlă.

Vezi AICI care sunt taxele de închiriere a spatiilor comerciale din Drăgaică

 

 

 

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5