Știrile zilei

DRĂGAICA 2022 | Lista artiștilor care vor urca pe scenă

Primăria Municipiului Buzău și „Centrul Cultural și Educațional Alexandru Marghiloman”, invită buzoienii să se bucure din nou, fără restricții, de Târgul Drăgaica, între 9 și 26 iunie.

Pe scenă vor urca artiști valoroși, care îi vor încânta pe buzoieni cu muzica lor în fiecare zi.

Fie că sunteți fani pop, rock, muzică populară, folk, muzică de petrecere sau șlagăre românești, sunteți așteptați în fiecare zi la Drăgaică. Alături de noi vor fi, între 9 și 23 iunie, Carlaˈs Dreams, Monica Anghel, Jazzapella, Iris, Mircea Baniciu, Taraful Rutenilor, Killa Fonic, WRS, Taraf de Caliu, 3 Sud Est, Delia și mulți, mulți alți artiști de top.”, transmit organizatorii.

Deschiderea evenimentului va avea loc pe 9 iunie, de la ora 18:00, iar apoi vom cânta alături de Andreea și Cristian Micu, Loredana Răduță, Tatiana Răduță și Carlaˈs Dreams.

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook Drăgaica Buzău  pentru a fi la curent cu programul fiecărei zile și să vizitați Târgul Drăgaica pentru a vă bucura de surprizele pe care vi le-am pregătit.
Drăgaica 2022 este un eveniment realizat cu sprijinul Timișoreana.”, transmit organizatorii.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

  1. Daca o tineti tot asa Târgul Drăgaica va deveni un festival national. La cat de bogata si diversa e lista de artisti nu-ti vine sa crezi. Fara sa fie an electoral! 🙂 Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!