Politică Știrile zilei

Dragnea și Ciolacu, vizită-fulger la Primărie ! | Ce i s-a propus lui Toma (foto)

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a trecut joi prin Buzău, pentru o vizită-fulger la Primărie. Liderul PSD a venit însoțit de deputatul Marcel Ciolacu și a avut o întrevedere cu primarul Constantin Toma chiar în biroul acestuia din Palatul Comunal.

La întoarcerea de la Focșani, unde a participat la inaugurarea unui bazin de înot, Liviu Dragnea a ținut să treacă prin Buzău, însoțit de Marcel Ciolacu. Cei doi lideri au fost așteptați de către primarul Constantin Toma în fața Palatului Comunal, potrivit Observatorul Buzoian.

Preț de câteva zeci de minute, cei trei au discutat în spatele ușilor închise despre investițiile pe care primarul municipiului le are în plan. Principalul subiect a fost însă cel legat de sărbătorirea Centenarului Marii Uniri și despre Basarabia. În acest context, Dragnea l-a invitat pe Toma să facă parte din delegația cu care se va deplasa în viitor la Chișinău.

La rândul său, Toma a reușit să smulgă de la președintele PSD promisiunea că va încerca să fie prezent pe data de 17 mai alături de premierul Viorica Dăncilă la sărbătoarea organizată de municipalitate la Cimitirul Eroilor. La plecare, Liviu Dragnea a primit din partea lui Constantin Toma o sacoșă cu cărți și plachete aniversare.

Înainte de toate, vizita de astăzi reprezintă un mesaj de forță din partea deputatului Marcel Ciolacu, o confirmare că acesta și-a păstrat poziția de la vârful PSD chiar și după plecarea din funcția de vicepremier.

„Azi am avut parte de o surpriză plăcută, pentru că l-am avut oaspete la Buzău pe domnul Liviu Dragnea. Apreciez că și-a decalat programul, special pentru a discuta cu mine și cu primarul Constantin Toma despre proiectele legate de dezvoltarea orașului, dar și despre evenimentele pe care le vom organiza cu ocazia Centenarului, cu precădere cel care va avea loc pe 17 mai, de Ziua Eroilor, care va reuni cele mai de seamă personalități ale României, dar și reprezentanți din țările care au militari înhumați în Cimitirul Eroilor din Buzău.”, a transmis și președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, după vizita lui Liviu Dragnea la Primăria municipiului.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */