Știrile zilei

Dragoș avea 32 de ani | A murit subit, lăsând în urmă o imensă durere

Durere fără margini, în familia unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din Tisău. Tânărul a murit noaptea trecută, în somn, lăsând în urmă o mare de lacrimi și multe semne de întrebare.

Dragoș locuia la Tisău alături de frumoasa lui familie. Era căsătorit și avea doi copii mici, iar de câțiva ani lucra la o cunoscută carmangerie din Piața Centrală. Era un coleg nemaipomenit și un prieten cum rar poți întâlni.

Ieri dimineață, Dragoș nu s-a mai trezit din somn. Soția a crezut că doarme, însă când a încercat să îl trezească a realizat că tânărul nu mai mișca. Dragoș murise în somn, cel mai probabil în urma unui infarct.

Devastate de durere, rudele își strigă acum durerea, iar prietenilor nu le vine să creadă că băiatul nu mai este. Contul de Facebook al lui Dragoș a devenit un altar la care cunoscuții își aduc un ultim omagiu:

„Un ocean de lacrimi și nu e de ajuns sa te aduca înapoi alaturi de copilasi si de scumpa ta soție…
Știu ca de acolo de sus …vei veghea asupra celor dragi… Dumnezeu sa te aibe in grijă…
Nu te vom uita niciodata dragul nostru coleg…!!!”

În urmă cu două săptămâni, Dragoș fusese naș pentru o tânără pereche de miri.

„Drum lin printre îngeri, sufletul nostru ??ne-ai lasat in urma doar amintirile frumoase ?????Nu te vom uita niciodată!”

„Dumnezeu ne-a unit și tot el a hotărât să ne despartă….acum nici doua săptămâni mi-ai ținut lumânările la cununie și mi-ai pus pirostriile pe cap….astăzi eu ți-am ținut lumânarea ție…..de ce nașule? Te-a lăsat Dumnezeu să îți termini îndatoririle fata de noi apoi te-a luat.Ne-ai fost prieten,frate, persoana la care am apelat mereu la nevoie.neai fost nas și ne-ai încreștinat copii.iti mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi,Dumnezeu să te odihnească în pace, nașule!”

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button