Știrile zilei

Dragoste cu forța | Tânăr de 23 de ani, în arest

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna buzoiană Topliceni, se confruntă cu acuzații grave după ce, fără a se gândi la consecințe, și-a răpit fosta iubită și a dus-o departe de familie. Încercarea de a o convinge pe fată să rămână alături de el i-a adus 24 de ore de arest și l-ar putea ține închis și în următoarele 30 de zile.

Tânărul și adolescenta de 17 ani au avut o relație mai bine de un an, însă dragostea lor a pălit în ultima vreme. Fata a pus capăt poveștii de dragoste și s-a întors la casa părintească, însă băiatul avea să se împace greu cu decizia.

În repetate rânduri, a încercat să o convingă să reia relația cu el, dar fără succes. În cele din urmă, a mers la casa ei, de unde a luat-o cu forța și a dus-o într-o casă nelocuită, ce aparține familiei sale.

Mama fetei a dat alerta, iar polițiștii au pornit în căutarea tinerei. La scurt timp, cei doi au fost găsiți într-un imobil nelocuit din Topliceni, de unde au fost preluați și duși unde trebuia: fata – la ea acasă, iar băiatul – la sediul IPJ:

„Polițiștii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Grebănu au reținut ieri, 20 septembrie a.c., un bărbat în vârstă de 23 de ani, din Topliceni, pentru lipsire de libertate.

În noaptea de 19/20 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 17 ani, din Buda, a fost luată împotriva voinţei sale de la domiciliu de către fostul concubin.

Imediat după primirea sesizării, poliţiştii au demarat activităţile specifice şi l-au depistat pe tânăr, împreună cu fiica apelantei, într-un imobil nelocuit din Topliceni.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanță, pentru lipsire de libertate.”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Buzău.

Acum, tânărul urmează a fi prezentat parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button